Gelong Thubten mediteert op de UBA Trends Day

Gelong Thubten_cirkel.jpg

Jachtig als we zijn en leven, zoeken we wel geluk, maar weten we eigenlijk niet zo goed waar en hoe we dat kunnen vinden. Als we eerlijk met onszelf zijn, moeten we bekennen dat we niet altijd weten wát dat precies is, geluk.

Goed nieuws! U hoeft geen kwarteeuw in een Tibetaans klooster door te brengen om de weldaden van meditatie en mindfulness te ervaren. 
Nog beter nieuws! De Tibetaanse monnik Thubten laat u de aard van geluk ontdekken en toont u hoe u het met eenvoudige, maar effectieve oefeningen een plaats geeft in uw drukke 21ste-eeuwse leven. De gevolgen laten zich lezen als een betere bijsluiter: minder stress, meer focus, meester van uw gedachten, betere relaties…
Het beste nieuws! Met een beetje oefening slaagt u er straks in om micromomenten van mindfulness – en dus geluk – in uw werkdag in te bouwen.

De peilloze ravijnen van het leven, u moet ze Gelong Thubten niet leren kennen. Bijna was hij erin gebleven. 21 was hij, toen hij als acteur in New York een dramatische wake-up call kreeg. Dit maakte van Gelong een nieuwe mens: hij werd een boeddhistische monnik in een klooster in Schotland. Tibetaanse leermeesters begeleidden hem 25 jaar lang. Het was soms intens: zes jaar bracht hij door in geïsoleerde meditatiecentra. Geestelijk sterker en veerkrachtiger dan ooit, is hij nu een van ‘s werelds bekendste meditatie- en mindfulnessmeesters. Gelong introduceerde zijn technieken op C-level van tech giganten in Silicon Valley en veel andere multinationals. Gelongs inzichten passen nu ook in uw boekenkast dankzij 'A Monk’s Guide to Happiness: Meditation in the 21st Century'.

Op de UBA Trends Day vertelt Gelong Thubten er alles over.

Nog niet ingeschreven voor de UBA Trends Day?  Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in.

Brand Strategy