UBA verwelkomt 5 nieuwe leden: Cardoen, Mylène, Multipharma, QLEVR en Tui Belgium

growingmembers.png

Deze vijf mooi merken hebben ervoor gekozen om zich bij de UBA Community aan te sluiten om te groeien en verder te bouwen aan hun merk. We heten alle medewerkers van harte welkom!

Bij Cardoen kan de klant kiezen uit meer dan 1.000 auto’s van 25 merken aan de laagste prijs, dat kan via een bezoek aan de autosupermarkt of online. Bij Cardoen kan men ook terecht voor een autoverzekering, autolening, leasing, onderhoud, herstellingen, extra garantie etc.

Mylène heeft een ruim gamma aan verzorgingsproducten en elegante items voor je huishouden en interieur. Tijdens de Mylène homeparties krijg je persoonlijk advies bij je thuis tijdens een gezellige workshop.

Multipharma wenst de rol van de apotheker in de gezondheidszorg te versterken. Multipharma kan bogen op een netwerk van 250 apotheken en de deskundigheid van 1700 medewerkers.

QLEVR verenigt 3 merken die producten aanbieden met een echte toegevoegde waarde voor een goede slaap van baby's en jonge kinderen: Aerosleep, Puckababy en Aeromoov. De QLEVR-producten zijn op punt gesteld en beantwoorden aan reële, bestaande behoeften.

TUI is Belgische marktleider in de touroperating sector.  TUI Belgium telt 2000 werknemers en maakt deel uit van TUI Group, de grootste reisorganisatie ter wereld.