Welke UBA-events mag u in 2024 niet missen?

agenda2023.png

Noteer alvast de drie belangrijkste UBA evenementen in 2024 in uw agenda: UBA Trends Day (25/4), UBA Media Date (27/8) en UBA Xmas Lunch (12/12).

 • UBA Trends Day | donderdag 25 april - Brussels Expo. Mis het Early Bird tarief niet.

  Op donderdag 25 april openen we opnieuw de deuren van de ING Arena voor de UBA Trends Day.

  Dit evenement is uitgegroeid tot dé referentie binnen de communicatie- en mediawereld en biedt aan meer dan 1.400 professionals een boeiende dag en vele netwerkmogelijkheden. 

  5 topsprekers brengen u in één dag up to date met de laatste trends in Branding, Leadership, Technology & Consumer Behaviour.

  Benieuwd naar het programma? Neem hier een kijkje.

 • UBA Media Date | dinsdag 27 augustus - Dolce La Hulpe

  Als merkenbouwer weet u hoe cruciaal sterke communicatie is. De UBA Media Date brengt u een programma dat speciaal is toegespitst op de noden van onze leden-adverteerders.

  U krijgt er inzichten van buitenlandse topsprekers met een uitgesproken visie op media, communicatie en succesvolle merken.
 • UBA Xmas Lunch | donderdag 12 december -  Skyhall, Brussels Airport

  Op donderdag 12 december hullen we de Skyhall van Brussels Airport in een sfeervol kerstdecor voor de UBA Xmas Lunch. We brengen adverteerders, media en reclamebureaus samen tijdens een feestelijke Lunch met networkmoment. De UBA Xmas Lunch is het moment bij uitstek om de banden met uw klanten en business partners aan te halen.


Sponsoring & Events