Een recordeditie van de UBA Trends Day

Ken Hughes - UBA Trends Day.png

Op donderdag 25 april openden we opnieuw de deuren van de ING Arena voor de UBA Trends Day. Meer dan 1.450 professsionals en 200 studenten waren aanwezig voor de inspirerende sessies van Erin Meyer, Pieter Abbeel, Livia Fioretti, Ken Hughes & Jesús CochegrusWe blikken terug op een zeer geslaagde editie.

Wat stond er op het programma van de UBA Trends Day? 

Een dag gevuld met 5 inspirerende keynotes van Erin Meyer, Pieter Abbeel, Livia Fioretti, Ken Hughes en Jesus Cochegrus. De manier om in één dag op de hoogte te zijn van de laatste trends in Leadership, Technology, Consumer Habits, Branding & Customer Engagement. Steven Van Belleghem en ianka Fleerackers leidden de UBA Trends Day in goede banen. 

Enkele dingen die wij meenamen naar huis? 
  • Als je de organisatie dummyproof maakt, willen alleen dummies er werken
  • Ga eerlijkheid en vertrouwen binnen je team nooit uit de weg. Laten we een cultuur van transparantie omarmen om zo flexibiliteit en creativiteit binnen onze organisaties te stimuleren. 
  • De kracht van jouw merk wordt belangrijker dan ooit. Het gaat om het vinden van een diepe connectie met je klant.
  • Het belang van oprechte verbondenheid: door intimiteit en authenticiteit te koesteren, kunnen merken loyale groepen om zich heen bouwen. Breek barrières tussen jou en jouw klanten en creëer ervaringen die een diepe band en blijvende loyaliteit bevorderen.
  • Empathy ensurance: hoe kan je als merk empathie tonen, zelfs na de aankoop?
  • Awescapes: hoe kan je een awe ervaring bouwen als merken? Awe staat voor een uitzonderlijke ervaring waarbij je een diepe connectie bouwt met je consument.
  • Het gaat niet alleen om het omarmen van digitaal of menselijk, maar om het vinden van de juiste balans tussen beide.

Een terugblik op deze dag? Bekijk dan zeker de aftermovie en de foto’s
Pub maakte ook een mooie samenvatting

Taking brands further since 1949

Wist je dat UBA dit jaar 75 jaar bestaat? We gaven op de UBA Trends Day het startschot van een feestelijk jaar. 75 deelnemers werden de gelukkige eigenaars van een gouden ticket dat ze konden inwisselen voor een fles bubbels.

Wil je de volgende editie zeker niet missen? Noteer dan alvast donderdag 27 maart 2025 in jouw agenda.

Hopelijk mogen we jou volgend jaar (opnieuw) verwelkomen!

Sponsoring & Events