Het definiëren van standaarden voor effectieve Retail Media in de Benelux

Retail Media is zeker één van de grootste uitdagingen voor retailers en branded goods manufacturers. Maar de markt heeft een groot gebrek aan standaarden waarmee we de effectiviteit van dit medium beter kunnen begrijpen en meten.

Sprekers

  1. Mathias Beke

    Mathias Beke

    Department Head of Media Services, Colruyt Group

    Mathias Beke is Department Head of Media Services bij Colruyt Group. Als specialist in media, transactionele digitale platforms en advertising technologieën heeft hij meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd bij mediabureaus, in regie en als adverteerder. Ook is hij kok en werkt hij af en toe samen met twee restaurants in de hoofdstad.

  2. Nico Rijkhoff

    Nico Rijkhoff

    Director Marketing, Branding & Communications

    Nico Rijkhoff is zelfstandig marketing director, wavemaker voor bedrijven en instellingen. Na een carrière van bijna 30 jaar aan adverteerderskant houdt hij zich bezig met strategische projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hij was Directeur Publiek & Marketing bij de Nederlandse Publieke Omroep, CMO van Maandag® en Director Brand & Communications bij Ziggo dat hij in 2008 introduceerde op de Nederlandse markt. Hij is een creatieve en innovatieve, hands-on marketing executive met veel interesses. Voor bvA leidt hij de Taskforce Retail Media.

  • 2024
  • Media
  • Research & Insights
  • Agency
  • B2B

Geen tickets beschikbaar.

Prijzen

De UBA Exchange Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.