Hoe kunnen we innovatieonderzoek herzien, ook rekening houdend met AI?

In deze Exchange Community kijken we kritisch naar de manier waarop we innovatieonderzoek benaderen en verkennen we nieuwe methoden: wendbaarder, effectiever en gebruikmakend van de toenemende mogelijkheden van nieuwe technologieën, zoals AI. Neem deel aan een inspirerende discussie over de kracht van CMI in innovatie!

Sprekers

  1. Clément Degrave

    Clément Degrave

    Service Line Director, Ipsos

    SPECIALISATIE

    Clément is Service Line Leader voor Curation & Synthesio, diensten in België die gespecialiseerd zijn in het distilleren van inzichten en het creëren van impactvolle output uit gegevens die al beschikbaar zijn voor onze klanten, voor Ipsos, uit online conversaties en/of uit secundaire publicaties. Hij heeft met name de leiding over Ipsos European Curation HUB, ons Europese center of excellence voor de Curation praktijk.

    Hij adviseert klanten in verschillende sectoren (Telecom, Financiën, Energie, Mobiliteit...) op basis van de onderzoeksresultaten en gegevens die voor alle partijen beschikbaar zijn.

    WERKERVARING

    Clément heeft meer dan 13 jaar ervaring in marktonderzoek. Voor zijn rol als Service Line Director voor Curation & Synthesio werkte hij als Research Director aan zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek bij Ipsos & Results IMS, voor lokale en internationale klanten.

  2. Ross McCurrach

    Ross McCurrach

    Venture Hub Lead, Bundl

    Ross McCurrach is een half Schotse, half Nederlandse Europeaan uit Brussel die zijn carrière begon in de reclamewereld voordat hij zijn denkwijze toepaste op ondernemerschap en bedrijven hielp te innoveren door bruggen te bouwen tussen innovatieve nieuwe praktijken en meer gevestigde structuren. Hij is gefascineerd door hoe creativiteit zich uitdrukt via elk medium en wat menselijke emoties op elk niveau triggert. Zijn interesse ligt in het begrijpen hoe creatieven hun creativiteit en hun medium gebruiken om hun omgeving te beïnvloeden.

  3. Vitalie De Backere

    Vitalie De Backere

    Research Director, Ipsos

    SPECIALISATIE

    Vitalie is Research Director binnen Innovation, de Service Line in België die gespecialiseerd is in het domein van concept testing, product testing en verpakkingsonderzoek. 

    Op basis van onderzoeksresultaten en haar jarenlange ervaring, adviseert ze klanten, voornamelijk in de FMCG sector.

    Binnen Innovation is zij verantwoordelijk voor het formuleren, adviseren en implementeren van de visie & strategie. Ze is verantwoordelijk voor de algemene ontwikkeling & efficiëntie van het team en is verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling en identificatie van kansen binnen Innovation. Ze zorgt ervoor dat Ipsos & klanten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en zorgt zo voor klantensucces.

    WERKERVARING

    Vitalie heeft meer dan 15 jaar ervaring in market research, en heeft verschillende functies ingevuld bij Synovate / Ipsos, binnen diverse research domeinen en voor verschillende sectoren (van banking tot telecom, tot healthcare en FMCG).

     

Inschrijven
  • CMI
  • 2024
  • Research & Insights

Log in om te zien welke tickets voor u beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Exchange Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.