UBA breidt aanbod voor leden nu ook uit naar Sales

sales_jpg.jpeg

Gezien de groeiende integratie tussen Sales en Marketing kiest UBA ervoor om voortaan ook inspiratie te bieden rond Sales. Voor de implementatie van deze strategische keuze gaat UBA een partnership aan met de Sales Management Associatie (SMA).

UBA activeert Omnichannel & Sales

UBA heeft de afgelopen jaren een ruim aanbod aan activiteiten en diensten uitgebouwd om merken te inspireren omtrent Communicatie en Marketing en wil dit aanbod nu ook uitbreiden naar Sales

Daarom zal ‘Shopper Marketing’, een van de 12 interessedomeinen van UBA, omgedoopt worden tot ‘Omnichannel & Sales’. Het domein ‘Omnichannel & Sales’ zal brede sales onderwerpen behandelen, van brand activation tot e-commerce.

In 2018 zal de UBA Academy 5 nieuwe opleidingen rond dit topic organiseren. De vernieuwde Expert Community ‘Omnichannel & Sales’ zal aan UBA-leden met sales ervaring de kans geven hun kennis en ervaring te delen. En tot slot zal deze samenwerking resulteren in praktische en relevante content op de UBA-website.

Dankzij co-creatie op deze verschillende vlakken met SMA heeft UBA de nodige knowhow en ervaring in huis om binnen dit domein ledenvalue aan te bieden.

Op die manier geeft UBA verder invulling aan haar baseline ‘Taking brands further’.