Onze partners

bpost_logo_RGB@0,33x.png

In-Home Advertising brengt uw merk tot in het hart van het huis, rechtstreeks op de keukentafel, daar waar de beslissingen worden genomen. bpost media, het compentiecenter van bpost, richt zijn kennis en expertise volledig rond In-Home Advertising. 

Meer info

BT-Belgium-black.png

Black Tiger Belgium maakt deel uit van de Black Tiger Group (FR), een softwarebedrijf gespecialiseerd in de exploitatie van persoonsgegevens en AVG.

Meer info

dpgmedia-logo-rgbkleiner.png

DPG Media is een leidende mediagroep in Vlaanderen die kijkers, surfers, lezers en luisteraars weet te raken met straffe verhalen, razendsnel nieuws en sprankelend entertainment.

Meer info

var.png

Var is een mediaregie die reclameruimte aanbiedt bij de content van VRT-radio, -tv en -websites. Daarnaast geven we creatief media-advies in de ruimste betekenis van het woord. 

Meer info

jcdec.png

JCDecaux is wereldwijd marktleider in buitenreclame en stadsmeubilair, en bereikt relevante doelgroepen in ruim 80 landen. Met voor zijn sector toonaangevende expertise en oplossingen helpt JCDecaux merken zinvolle interactie en schaalbare merkcommunicatie te creëren met dagelijks ruim 890 miljoen consumenten wereldwijd. 

Meer info

Andere partnerships

Naast de structurele partnerships heeft UBA een partnership met MM voor de UBA Academy. Bovendien ondersteunt UBA de prestigieuze EFFIE Award.

MM

MM_logo_4Q.png

MEDIA MARKETING is een uitgave van MARCOM WORLD NV en biedt een reeks business-to-business producten voor de marketing- en communicatiesector.

Meer info

EFFIE

effie award.png

De EFFIE Awards worden jaarlijks uitgereikt aan communicatiepartners met de meest doeltreffende reclamecampagnes. De EFFIE Award is een van de meest gegeerde prijzen in de reclamewereld. UBA is mede-organisator.

Meer info