Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

UBA Media Date 2022

The path to strong communication

UBA Media Date 2022

Sprekers

 1. Bart De Pauw

  Bart De Pauw

  Moderator UBA Media Date, Chief Business Intelligence Officer Group M

  Bart DE PAUW is een mediaprofessional met ruim 30 jaar ervaring op de teller. Hij is Chief Business Intelligence Officer bij GroupM en heeft een eigen consultancybureau. Bart heeft ervaring opgedaan bij zowel onderzoeksbureaus als reclameregies en mediabureaus. Hij was gedurende 7 jaar COO van OMD en werkte als Marketing & Research Director voor de grootste reclameregies in België (VAR, RMB, DPG en Sanoma). Bart won een heleboel AMMA-awards en hij is het brein achter ontelbare baanbrekende marketing- en onderzoeksoplossingen in diverse ondernemingen. Zó gedreven is hij om te weten hoe de wereld in elkaar steekt.

 2. Karen Nelson-Field (AUS)

  Karen Nelson-Field (AUS)

  Founder & CEO of Amplified Intelligence - On Stage

  Professor Nelson-Field is een wereldwijd gerespecteerd onderzoeker in de mediawetenschappen. Ze spreekt geregeld op grote festivals, zoals Cannes en SXSW, en voor haar onderzoek krijgt ze financiële steun van enkele van 's werelds grootste adverteerders. Haar eerste boek, Viral Marketing: the science of sharing, hielp het misverstand rond jagen naar 'viraal succes' de wereld uit. In haar recentste boek, The Attention Economy and How Media Works, onthult ze de grimmige realiteit van menselijke aandacht voor reclame. Haar onderzoek werd gepubliceerd in The New York Times, Bloomberg Business, CNBC, Forbes, The Wall Street Journal, The Huffington Post en AdAge. Ze heeft een vaste column bij Mediatel News, genaamd Attention Revolution. In haar commerciële werk combineert ze technologisch en innovatief methodologisch ontwerp om producten te ontwikkelen die de aandacht meten en inzichten bieden om de sector de weg te wijzen doorheen een ontwrichtende digitale economie

 3. Mark Ritson (AUS)

  Mark Ritson (AUS)

  Virtual Marketing Professor - On Screen

  Mark werkte 25 jaar lang als marketingprofessor aan o.a. de London Business School, de universiteit van Minnesota, Melbourne Business School en als gastprofessor aan MIT Sloan en SMU. Met zijn Mini-MBA won hij massa's prijzen, waaronder die van beste lesgever aan LBS, MIT & MBS.

  Hij was vele jaren merkenconsultant waarvan ook dertien jaar lang bij LVMH.

  Al 20 jaar schrijft hij een wekelijkse column voor Marketing Week. Hij won vier keer de prijs van Columnist van het Jaar op de PPA Press Awards, de hoogste onderscheiding voor tijdschriftjournalistiek in het VK. Zijn meer educatieve publicaties omvatten artikels in het Sloan Management Review, het Harvard Business Review, het Journal of Advertising en het Journal of Consumer Research.

 4. Mira De Maeyer

  Mira De Maeyer

  Voorzitter UBA, CMO Perrigo

  Mira De Maeyer is geen onbekende bij UBA en zetelde al in het Executive Committee sinds 2014. Na haar diploma Handelswetenschappen volgde Mira een aanvullende licentie marketing. Ze werkte in haar marketingcarrière bij grote FMCG-bedrijven zoals Mondelez, Kraft, Continental Foods en Danone. Mira kan bogen op meer dan twintig jaar marketing ervaring,  waarvan tien jaar in directiefuncties, steeds gedreven door het bouwen van merken te linken aan bedrijfsresultaten. Als General Manager van Perrigo Belux transformeerde ze het bedrijf tot een rendabel groeiende business unit met een focus op merken waarin de consument centraal staat. Momenteel is Mira CMO bij Perrigo. 

 5. Sylvie Dewaele

  Sylvie Dewaele

  Media Arts Director, TBWA

  Sylvie Dewaele is een media professional met meer dan 25 jaar ervaring in de creatieve industrie. Ze begon haar carrière bij het media agentschap OMD en verhuisde na zes jaar naar Duval Guillaume om daar mediadirecteur te worden. Ze werd er door de klanten vooral gewaardeerd omwille van haar frisse en geïntegreerde benadering van de media. In oktober 2003 vervoegde ze het management van TBWA en is er verantwoordelijk voor de uitbouw van de Media Arts-strategie binnen TBWA. Gepassioneerd door merken en media, is Sylvie continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten en gidst zij haar klanten doorheen een steeds complexere wereld.


 6. Tom Denford (US)

  Tom Denford (US)

  Global CEO of ID Comms - On Stage

  Tom Denford is globaal CEO van ID Comms, het adviesbureau gespecialiseerd in groei, media en reclame.

  Tom is een van 's werelds meest vertrouwde adviseurs voor senior leidinggevenden op het vlak van marketing en procurement en weet als geen ander media en digitale transformatie in te zetten om groei te verwezenlijken. ID Comms werd opgericht in 2009 en werkt nu via teams in New York en Londen samen met toonaangevende adverteerders. Daarvoor werkte Denford 12 jaar lang bij agentschappen binnen WPP, Publicis en Dentsu. Hij is ook een vurig voorvechter van vertrouwen, openheid en eenvoud in het medialandschap. Hij is de auteur van het populaire WARC whitepaper "Media Transformation: How to Take a New Approach to Media, Fit for the Digital Age". Denford heeft een diploma in de rechten en geeft geregeld mediales aan de universiteit van Greenwich in Londen en aan NYU Stern in New York.

  Hij woont in New York samen met zijn vrouw en drie kinderen en houdt van skiën en zeilen.

 7. Wiemer Snijders (NL)

  Wiemer Snijders (NL)

  Partner The Commercial Works - On Stage

  Wiemer Snijders is een graag geziene spreker die ook uitvoerig schrijft over marketingwetenschap en koopgedrag. Als partner bij The Commercial Works werkt hij samen met klanten om hen te helpen feiten en bewijzen beter te begrijpen en op die manier de efficiëntie van hun marketinginvesteringen te vergroten – waarbij de focus ligt op media, reclame en branding. Hij werkte (op internationaal vlak) samen met een ruime waaier aan klanten in de automobielsector, financiële dienstverlening, voedingssector, FMCG, energie, reizen, retail, non-profit en e-commerce.

  Wiemer is ook curator en uitgever van Eat Your Greens: Fact-Based Thinking To Improve Your Brand's Health, dat 36 van de beste marketeers ter wereld verenigt, onder wie Adam Ferrier, Bob Hoffman, Byron Sharp, Faris Yakob, Mark Ritson, Peter Field, Rory Sutherland en Tom Goodwin.

 • Event
 • 2022

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Dit is een evenement exclusief voor leden.

De eerste 200 inschrijvers ontvangen gratis het boek ‘The Attention Economy and How Media Works' van Karen Nelson-Field, ter waarde van 33 euro. 

Kosteloos annuleren kan tot en met 25/07/2022. Voor inschrijvingen die na deze datum worden geannuleerd, blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. 

Indien u vragen heeft omtrent uw inschrijving, contacteer ons via contact@ubabelgium.be.