Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Agency Management - Kick Off 2018 09 19

Expert community,

De digitale transformatie is ook in het kader van ‘agency management’ niet zonder gevolgen gebleven. Talrijke nieuwe bureaus en structuren zagen het levenslicht. Dat maakte de relatie tussen adverteerders en externe dienstverleners er niet altijd makkelijker op. Een goede relatie tussen adverteerder en bureau is uitermate belangrijk om op een efficiënte en effectieve manier samen te werken. Soms zit er wat ruis op de relatie, en soms zitten ze niet op dezelfde golflengte. UBA heeft met PitchPoint haar leden bevraagd met de bedoeling een beter inzicht te krijgen in de relatie tussen adverteerder en zijn bureau(s).

Op basis daarvan heeft UBA besloten om een nieuwe Expert Community ‘Agency Management ‘op te richten. Deze Expert Community wil meer inzicht verschaffen in de wereld van de bureaus, de creativiteit prikkelen in een ecosysteem waar meerdere bureaus naast elkaar bestaan en focussen op een optimale interactie tussen adverteerder en bureau. De Expert Communities van UBA zijn opgericht met als voornaamste doel eigen professionele ervaringen uit te wisselen. Bovendien rekenen we op onze leden voor een actieve deelname aan de discussies die in de Community worden gevoerd.

Op 19 september 2018 zullen we het werk van deze nieuwe Expert Community opstarten met een agenda waarmee je je steentje kunt bijdragen.

Aarzel niet om u in te schrijven!

Programma

  • Agency Management

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Deelname aan de Expert Communities is volledig gratis en exclusief voorbehouden aan leden van UBA.