Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

UITGESTELD: Agency Management: Procurement & Marketing

Expert community,

De UBA Expert Community ‘Agency Management: Procurement & Marketing’ is verschoven omwille van de overheidsmaatregelen rond Covid-19. Om uw meest prangende vragen te beantwoorden hebben we alvast 7 tips voor procurement in moeilijke tijden voor u opgelijst. U kunt ze hier lezen. 

Procurement & Marketing

Over het algemeen gebeurt agency management door het Marketing departement en door Procurement. Dagdagelijkse relaties vallen onder het domein van Marketing, voor selectie en evaluatie wordt Procurement actiever.

Samenwerking is essentieel. Maar het is niet altijd makkelijk om de rollen en verantwoordelijkheden van beide partijen écht te begrijpen en naar waarde te schatten. Want onbekend is onbemind. En een gebrek aan wederzijds begrip kan leiden tot frustraties die makkelijk vermeden worden door een grotere openheid en eerlijkheid.

Een blik achter de schermen van Procurement

Wilt u constructief naar wederzijds begrip zoeken en een vruchtbare samenwerking nastreven? Schrijf u in voor deze Expert Community Agency Management.

Karen Clement – Procurement Category Lead, Telenet – brengt de presentatie: ”De werking van Procurement beter begrijpen en een succesvolle samenwerking nastreven”.

  • Truth & lies: het demystifiëren van voor marketeers welbekende clichés over de wereld van Procurement
  • Role & responsabilities: wat is de toegevoegde waarde van Procurement voor Marketing?
  • Biggest challengs: belangrijke aandachtspunten voor een optimale samenwerking in een agile world

De inzichten worden samen verder besproken, gebaseerd op ieders ervaring, om beter te begrijpen wat Marketing nu echt kan verwachten van Procurement, en vice versa. 

De presentatie is in het Nederlands, de slides in het Engels en de deelnemers debatteren in de taal van hun keuze.

  • Paid Media
  • Agency Management

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Deelname aan de Expert Communities is volledig gratis en exclusief voorbehouden aan leden van UBA.