Partners

UBA heeft momenteel een partnership overeenkomst met bpost, Black Tiger Belgium, DPG Media, VAR en JCDecaux. Zij zijn onze structurele partners voor de UBA events waar zij visibiliteit genieten.

BlackTiger_partner.png

Black Tiger Belgium

Black Tiger Belgium maakt deel uit van de Black Tiger Group (FR), een softwarebedrijf gespecialiseerd in de exploitatie van persoonsgegevens en AVG. Gebouwd op waarden van ethiek, transparantie en innovatie, helpen wij bedrijven hun doelstellingen te bereiken door de persoonsgegevens van hun klanten volledig conform te gebruiken.

Partners
bpost_partner.png

bpost

In-Home Advertising brengt uw campagne in het hart van het huis, rechtstreeks op de keukentafel. Welcome Media, de mediaregie van In-Home Advertising, heeft hiervoor de knowhow en de expertise. Als partner helpen wij u de deur te openen naar een waardevolle en winstgevende relatie met uw consument.

Partners
DPG_partner.png

DPG media

DPG Media wil alle mensen verbinden door hen te raken, te verrassen en te inspireren. Onze media informeren, entertainen en verbinden. DPG Media telt 35 unieke merken en bereikt 4,6 miljoen kijkers, lezers, surfers, luisteraars & gsm-gebruikers. Elke dag opnieuw bereiken we 8 op de 10 Vlamingen met nieuws, entertainment en mobile services.

Partners
JC_partner.png

JCDecaux

JCDecaux is wereldwijd marktleider in buitenreclame en stadsmeubilair, en bereikt relevante doelgroepen in ruim 80 landen. Met voor zijn sector toonaangevende expertise en oplossingen helpt JCDecaux merken zinvolle interactie en schaalbare merkcommunicatie te creëren met dagelijks ruim 890 miljoen consumenten wereldwijd.

Partners
Var_partner.png

VAR

Var is de mediaregie van de VRT, de Vlaamse publieke omroep in België. We bieden advertentieruimte op radio, tv en digitale media zoals podcasts, apps, websites en creatieve partnerships met Studio Brussel, MNM, Radio 1, Radio 2, Klara, Eén, Canvas door adverteerders te verbinden met het brede en kwalitatieve publiek van alle Vlamingen.

Partners

Andere partnerships

Naast de structurele partnerships heeft UBA een partnership met MM voor de UBA Academy. Bovendien ondersteunt UBA de prestigieuze EFFIE Award.

MM_partner.png

MM

MEDIA MARKETING is een uitgave van MARCOM WORLD NV en biedt een reeks business-to-business producten voor de marketing- en communicatiesector.

Partners
EFFIE_partner.png

EFFIE

De EFFIE Awards worden jaarlijks uitgereikt aan communicatiepartners met de meest doeltreffende reclamecampagnes. De EFFIE Award is een van de meest gegeerde prijzen in de reclamewereld. UBA is mede-organisator.

Partners