Mobile Opportunity (fr)

Master Class,

Hoe ga ik om met de mobiele vooruitgang?

Met de komst van de iPhone en de smartphone worden mobiel internet en verwante applicaties steeds toegankelijker voor iedereen – ook al omdat die alsmaar eenvoudiger in gebruik worden. Dagelijks komen we in aanraking met een heleboel applicaties en tools om nieuwe klanten voor zich te winnen. De mobiele telefoon is iets wat klanten altijd bij zich dragen, waardoor zo’n toestel hét middel is om opkomende doelgroepen aan te spreken. Toch blijft het een persoonlijk gadget dat de klant overal mee naartoe neemt. Het is een tweede schaduw en voor het grootste deel van de bevolking is het het scherm dat ze het vierde vaakst gebruiken.

Maar er zijn beperkingen. En daarin kunnen begrippen zoals opt-in, permission marketing, CRM en location-based services een rol spelen. Wat is hun reikwijdte? Wat zijn hun beperkingen? Wat zijn de verschillende mogelijkheden, voordelen en nadelen? Wat moet u doen en wat mag u zeker niet doen wanneer u dit nieuwe “communicatiekanaal” wil integreren?

Ontdek de opportuniteiten die mobiele marketing u biedt. In de sessie worden verschillende voorbeelden aangehaald; niet alleen uit België, maar ook uit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en meer mature markten zoals Azië.

Na het volgen van deze opleiding:

  • Weet u hoe u die nieuwe kanalen op korte of middellange termijn kunt inpassen in het marketing- en communicatiebeleid van uw bedrijf
  • Hebt u een beter en duidelijker inzicht in wat deze tools voorstellen
  • Hebt u een dieper inzicht in de voor- en nadelen, maar ook in de beperkingen van dit soort benaderingen voor de klant

Voor wie?

Brand & product managers, woordvoerders, sales en/of marketing managers. En iedereen die ergens betrokken is bij uw communicatie.

Niveau:

Beginner

Deze opleiding richt zich naar “beginners” met een elementaire kennis van het behandelde thema.
Hebt u al ervaring met het thema? Dan raden wij u aan deel te nemen aan de Expert Communities  (deelname is exclusief voorbehouden voor UBA-leden).

Taal: 

De opleiding wordt gegeven in de taal van de spreker: Frans.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Een terugblik op mobiele technologieën en de gevolgen ervan voor de adverteerder. Een spreker die weet waarover hij spreekt. Erg relevant allemaal! - Anoniem - 03/03/2016

Inschrijven
  • Paid Media
  • Beginner
  • Mobile

Meld u aan of maak een account om te kunnen inschrijven

Ja, ik wil inloggen

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Maximaal 2 inschrijvingen per onderneming.

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur en voor aanvang van de opleiding.