Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Selling Ideas (fr)

Master Class,

Sprekers

 1. Fred Colantonio

  Fred Colantonio

  Communication & Brand Consultant

  Criminoloog van opleiding Fred Colantonio bestudeert hoe individuen zich in sociale groepen gedragen. Na 5 jaar als ambtenaar bij de Belgische overheid besluit hij dat het welletjes is geweest. Hij richt een consultancybureau op waarmee hij het menselijke denken wil integreren in de kern van succesvol ondernemen.

  Zijn bedrijf verstrekte advies aan ruim 120 klanten en gaf meer dan 14.000 uur aan seminaries om besluitvormers en bedrijven te begeleiden in hun digitale transformatie, innovatie en identificatie van wat hij hun DNA noemt – Differentiative Natural Assets.

  In 2012 onthult Fred welke onderzoeken hij met zijn bedrijf uitvoert naar de gedragsmodellen die succes in de hand werken. Sindsdien adviseert en begeleidt hij ondernemers en grote en kleine ondernemingen om ze voor te bereiden op de toekomst en de transformatie die ze zullen moeten doormaken.

  Sinds 2010 publiceerde Fred Colantonio 7 boeken, waaronder 4 bestsellers. 3 daarvan werden zowel in Europa als in Quebec uitgegeven. Hij gaf ruim 860 colleges, in het Frans en Engels, in 13 landen, op 3 continenten en bereikte zo tienduizenden mensen.

  In zijn vrije tijd brengt Fred graag qualitytime door met zijn zoontje Livio, in zijn functie van technisch assistent LEGO®-blokken sorteren, met een specialisatie in vormen en kleuren.

  Auteur van de boeken "L'attitude des héros" www.lattitudedesheros.com:

  1. “L’attitude des Héros – Inspiration" (februari 2013)
  2. "L’attitude des Héros – Action" (maart 2014)
  3. "L'attitude des Héros — Signification" (februari 2015)

 • Beginner
 • Skills

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Maximaal 2 inschrijvingen per onderneming.

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur en voor aanvang van de opleiding.