Marketing Automation (nl)

Master Class,

Hoe introduceer ik marketing automation in mijn bedrijf, zonder de valkuilen?

Innovatieve marketeers geloven dat merken hun kennis inzake programmatic marketing en marketing automation moeten uitbouwen om concurrentieel te blijven. Men gebruikt op software gebaseerde systemen, regels en algoritmen om de aankoop en levering van data-driven ads of communicatie aan klanten te automatiseren en te optimaliseren.

Na het volgen van deze opleiding:

U zult leren wat programmatic marketing inhoudt en hoe u een succesvol project in uw onderneming lanceert. Alle belangrijke aspecten die een marketingmanager of -directeur moet kennen, komen aan bod. Wij geven je de 10 dingen die je moet onthouden, zonder je met geeky informatie te overladen.

We zullen de succesfactoren delen die u moet overwegen om een sterke en onafhankelijke visie te creëren van wat de opties zijn voor programmatic marketing en marketing automation. Programmatic is bedoeld om het mediabudget doeltreffender te besteden in een uitgebreid en ontzettend gefragmenteerd digitaal landschap, waar het een marketingmanager aan elk overzicht ontbreekt. Programmatic is de volgende grote sprong voorwaarts!

Voor wie?

  • CMO’s, Senior Segment managers, Digital Marketing Directors, Communication managers, Business Development managers, Sales & Marketing directors, Social Media Manager, Business Unit Manager, PR managers.

Niveau: 

Advanced

De leerdoelen zijn bedoeld voor marketingdirecteurs en teamleiders. We zullen geen technologie-expert van u maken. In plaats daarvan zullen we alle kennis met u delen die nodig is om een gespecialiseerd team en de verkopers van dat team te leiden, en u de knowhow geven om gegronde beslissingen te maken.    

Taal:

De opleiding wordt gegeven in de taal van de spreker: Nederlands.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.
Een Franstalige sessie is voorzien op 17 oktober 2017.

  • Advanced
  • Marketing Technology
  • Programmatic

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Maximaal 2 inschrijvingen per onderneming.

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur en voor aanvang van de opleiding.