Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Plan Efficiency (nl) - Advanced

Master Class,

Hoe maak ik een plan dat werkt? Van visie naar actie op 1A4 met de OGSM methodiek

Hoe word ik meer succesvol?

  • Door OGSM: Objectives - Goals - Strategies - Measures.
  • Door strategische keuzes te maken & de organisatie richting te geven.

Iedereen heeft plannen. Zakelijk en privé. Maar we realiseren onze plannen vaker niet dan wel. Dat komt omdat veel plannen gewoonweg niet goed/concreet genoeg zijn en/of te weinig draagvlak hebben. OGSM – Objective, Goals, Strategies, Measures - is een methodiek die u leert een business- of marketingplan te maken dat wél werkt: Het is een plan dat slechts uit 1 A4-pagina bestaat, dat leidt van visie naar actie. Het verbindt ambitieuze doelstellingen aan concrete activiteiten. De methodiek werd intussen al wereldwijd succesvol toegepast door heel wat organisaties zoals NASA, P&G, Coca-Cola, ...

Met de OGSM-methodiek kunt u een volledig en gestructureerd business- marketingplan op 1 A4 weergeven. In één oogopslag wordt duidelijk hoe het plan eruit ziet en hoe onderdelen ervan samenhangen. Dit maakt het tot een krachtig middel om voortgang en focus te bewaken. Bovendien is het een ideale manier om het strategisch of marketing plan te communiceren aan alle medewerkers.

Na het volgen van deze opleiding 

  • Het aantal deelnemers aan deze cursus zal beperkt blijven, opzettelijk. Hierdoor kunt u maximaal bijleren, gebaseerd op een theoretische onderbouw gestaafd met praktische voorbeelden.
  • Om u de methodiek echt eigen te maken, biedt UBA ook het boek aan vol handige voorbeelden, praktische tips en oefeningen. Dit boek staat sinds januari 2013 in de top 5* van best verkochte managementboeken (managementboek.nl)

Voor wie?

Ambitious Brand or Product Managers - Commerciëlen - Project Managers - Entrepreneurial types - Marketing Managers - Mensen die meer uit hun job en leven willen halen.

Niveau

Advanced

Hebt u nog niet zo veel ervaring met het thema? Dan raden wij u aan deel te nemen aan de sessie voor beginners op 9 oktober 2019.

Taal

De workshop wordt gegeven in de taal van de spreker: Nederlands. 
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

 
Een zeer praktijkgerichte opleiding, echt een eye-opener. Al heb je maar 3u30, er wordt toch zoveel mogelijk aan praktijk gedaan. Het boek dat we meekregen, is ook een echte meerwaarde.- Lore Cauwels, Brand Manager, Colruyt Group - 11/10/2016

Programma

  • Strategy & Branding
  • Strategy
  • Advanced

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Maximaal 2 inschrijvingen per onderneming.

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.