Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Instore Communication (nl)

Master Class,

Sprekers

 1. Jasper Scheir

  Jasper Scheir

  Founder, OneInchWhale

  Jasper Scheir is een hybride onderzoeker in hart en ziel met meer dan 15 jaar ervaring aan zowel klant en agentschapszijde.  Jasper heeft een uitgesproken interesse voor gedragswetenschappen en alles wat kan helpen het shopper en consumentengedrag te begrijpen. In dit opzicht is Jasper steeds op zoek naar innovatieve aanpakken, methodes en tools.  Jasper heeft verschillende awards gewonnen in de industrie en is gastdocent aan Luca School of Arts. 

   

 2. Wim Hamaekers

  Wim Hamaekers

  Founder, OneInchWhale

  Wim Hamaekers is een expert in shopper gedrag en is gepassioneerd over hoe consumenten en shoppers zich gedragen en beslissingen nemen.  Dit leidde tot de ontwikkeling van methodes en aanpakken om het consumentengedrag beter te doorgronden waarmee hij 3 Esomar awards won. Wim heeft meer dan 20 jaar ervaring aan klant- en agentschapszijde.  Hij is hiernaast ook gastdocent aan de Belgian Advertising School en Erasmus University in Rotterdam, en een veelgevraagd keynote speaker op internationale congressen.

  Wim Hamaekers en Jasper Scheir zijn oprichters van One Inch Whale, een insights consultancy bedrijf dat mensen en merken wil helpen relevant en duurzaam te zijn in een steeds complexere wereld.

 • Advanced
 • Omnichannel & Sales

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.