Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Webinar: Masterful Sales Presentations (eng)

Deze training wordt online gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt een bevestigingsmail met verdere instructies.

Hoe vergroot ik de impact van mijn verkooppresentatie?

'Masterful Presentations' is een intensieve webinar die u leert hoe u echt impact creëert wanneer u een presentatie geeft of spreekt in het openbaar. Deze ervaring zal beslist beïnvloeden hoe u in de toekomst uw verkooppresentaties zult brengen.

De sleutel tot succes ligt in uw communicatievaardigheden. Al het harde werk – ideeën, strategieën, plannen, doelstellingen of inspanningen in het algemeen – leidt tot niets als u anderen niet kunt overtuigen om ernaar te handelen. Deze opleiding zal u helpen om een duidelijke, leerrijke en overtuigende presentatie met het nodige enthousiasme af te leveren zodat u een band creëert met uw publiek en uw volgers kunt aanzetten tot actie.

Tijdens deze webinar zal de spreker dieper ingaan op een aantal concrete onderwerpen zoals o.a. het belang van focus op de juiste boodschap (vanuit het perspectief van de toehoorder), het integreren van "verandering" in een presentatie om de aandacht te houden en concrete ideeën om een presentatie sterk te starten.  Verder wordt ook ingezoemd op technieken voor impactvol stemgebruik en op de kracht van visualisatie; zowel in woordgebruik (visueel taalgebruik) als in de design van uw slides. 

Voor wie?

Sales directors/managers, marketing directors/managers, product managers, community managers…

Niveau:

Van Beginners tot Advanced

Taal:


De opleiding en de slides zijn in het Engels.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Deze opleiding wordt georganiseerd met SMA.

Inschrijven
  • Beginner
  • Omnichannel & Sales
  • webinar

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
SMA members Gratis

Deze webinar is exclusief voor UBA- en SMA-leden, deelname is inbegrepen in het lidmaatschap.